Introduktion

Fimbulvetr er et rollespil om en flok nordboere, der er blevet kaldt sammen af et skæbnesyn, for at være med til ét sidste blot (rituel ofring) inden Ragnarok. Deres sammenhold, mod og ære kommer på prøve, når stridsånder besætter dem og deres interne konflikter bliver ildnet op af overnaturlige kræfter. Fortællingen er inspireret af universet fra den nordiske mytologi, dens sagn og sagaer. Det er en fortælling om den sidste tid inden Ragnarok, som sætter fokus på splid og fjendskab og sammenhold på trods af uenigheder. 

Der er 36 pladser til rollespillet. Der kan være ekstra deltagere, hvis disse deltagere har mod på at sove udendørs i den danske vinter. Mad er en del af deltagergebyret, og deltagerne skal ikke selv tænke på det. 

Scenariet finder sted i Rollespilshytten i Hareskoven og er hovedsageligt tiltænkt rollespillere, som savner scenarier med få regler. Fimbulvetr indeholder ingen pointsystemer for kamp eller magi, men gør brug af få mekanikker til at give spillet retning samt meta-teknikker for eskalering og kalibrering. Før spillet modtager alle spillere et karaktererkoncept og en retning for deres spil, som de bearbejder og gør brug af i relationsarbejde under rollespillets workshop.